Altres webs d’interès

Webs de continguts

Filoxarxa: una web creada per Jordi Cortés Morató que es defineix com un diccionari enciclopèdic de filosofia on hi trobareu exposades les teories de molts autors, definicions de conceptes i alguns textos.

Filosofia i pensament: és la pàgina personal del professor de filosofia Ramon Alcoberro. Està organitzada a través d’un gran índex d’enllaços interns a partir del qual podeu accedir a les teories de molts dels filòsofs de la Història i a dossiers temàtics que resumeixen el pensament d’una època o d’un moviment filosòfic determinat.

Webdianoia: pàgina orientada a estudiants de Filosofia de batxillerat. Conté una pluralitat de continguts: resums del pensament de molts filòsofs, glossaris filosòfics, exercicis varis i orientacions per a l’estudi de la Filosofia. En castellà i gallec.

Filosofia a través dels textos: un espai creat pel professor de filosofia Manel Codina on hi trobareu els textos dels autors que entren a selectivitat i l’exposició de les seves teories a partir de petits resums, comentaris i vídeos il·lustratius.

Webs de recursos

CREAIF: Centre de Recursos per a l’Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia, projecte del Grup de Didàctica de la Filosofia de la Societat Catalana de Filosofia. És un espai més aviat orientat cap al professorat.

SelePDF: pàgina creada per l’estudiant d’Enginyeria Informàtica Iscle Gil per tal de facilitar l’accés als exàmens de selectivitat. Aquesta web ofereix la possibilitat de descarregar d’una forma fàcil i intuïtiva els exàmens i correccions de les PAU de totes les convocatòries disponibles. Funciona especialment bé des de dispositius mòbils i tauletes.

Selectes: una web creada per dos estudiants universitaris destinat als alumnes que s’examinin de les proves de les PAU. Aquest espai ofereix principalment dos recursos: l’accés exàmens de les PAU de totes les matèries i un espai de notícies relacionades amb la selectivitat (data de les proves, regulació, informació sobre els resultats etc).

Selecat: lloc web dirigit a tots els estudiants de segon de batxillerat que s’examinin de Selectivitat. Aquí hi podeu trobar els exàmens de les PAU dels últims anys de totes les matèries i les seves correccions.

 




Privacy Policy Settings