Altres webs d’interès

Webs de continguts

Filoxarxa-Wikisofia: una web de filosofia en llengua catalana, editada per l’Associació per a la Difusió de la Filosofia on hi trobareu explicacions de conceptes filosòfics, de teories d’autors, alguns textos i altres materials com articles, ressenyes, àudios i vídeos.

Filosofia i pensament: és la pàgina personal del professor de filosofia Ramon Alcoberro. Està organitzada a través d’un gran índex d’enllaços interns a partir del qual podeu accedir a les teories de molts dels filòsofs de la Història i a dossiers temàtics que resumeixen el pensament d’una època o d’un moviment filosòfic determinat.

Webdianoia: pàgina orientada a estudiants de Filosofia de batxillerat. Conté una pluralitat de continguts: resums del pensament de molts filòsofs, glossaris filosòfics, exercicis varis i orientacions per a l’estudi de la Filosofia. En castellà i gallec.

Webs de recursos

CREAIF: Centre de Recursos per a l’Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia, projecte del Grup de Didàctica de la Filosofia de la Societat Catalana de Filosofia. És un espai més aviat orientat cap al professorat.

SelePDF: pàgina creada per l’estudiant d’Enginyeria Informàtica Iscle Gil per tal de facilitar l’accés als exàmens de selectivitat. Aquesta web ofereix la possibilitat de descarregar d’una forma fàcil i intuïtiva els exàmens i correccions de les PAU de totes les convocatòries disponibles. Funciona especialment bé des de dispositius mòbils i tauletes.

Selecat: lloc web dirigit a tots els estudiants de segon de batxillerat que s’examinin de Selectivitat. Aquí hi podeu trobar els exàmens de les PAU dels últims anys de totes les matèries i les seves correccions.

 

Privacy Policy Settings