Altres webs i canals d’interès

Filosofia

FiloXarxa – Wikisofia: una web de filosofia en llengua catalana, editada per l’Associació per a la Difusió de la Filosofia on hi trobareu explicacions de conceptes filosòfics, de teories d’autors, alguns textos i altres materials com articles, ressenyes, àudios i vídeos.

Filosofia i Pensament, la pàgina de Ramon Alcoberro. Dins d’aquesta trobareu explicacions de les teories de molts dels filòsofs de la Història i enllaços dossiers temàtics que resumeixen el pensament d’una època o d’un moviment filosòfic determinat.

Webdianoia, pàgina orientada a estudiants de Filosofia de batxillerat. Conté resums del pensament de molts filòsofs, glossaris filosòfics, exercicis varis i orientacions per a l’estudi de la Filosofia. En castellà i gallec.

CREAIF, centre de Recursos per a l’Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia, projecte del Grup de Didàctica de la Filosofia de la Societat Catalana de Filosofia. És un espai més aviat orientat cap al professorat.

Recursos PAU

La Pissarra, un espai creat pel professor Marcel Jorba on hi trobareu pencasts en català de diverses matèries, sobretot de batxillerat. La pissarra és un projecte en expansió, que pretén abastar més matèries amb el temps i que compta amb la col·laboració del professor Ruben Sebastian i meva.

Sele PDF, pàgina creada per l’estudiant Iscle Gil per tal de facilitar l’accés als exàmens de selectivitat. La web ofereix la possibilitat de descarregar d’una forma fàcil i intuïtiva els exàmens i correccions de les PAU de totes les convocatòries disponibles.

Selecat, lloc web dirigit a tots els estudiants de segon de batxillerat que s’examinin de Selectivitat. Aquí hi podeu trobar els exàmens de les PAU dels últims anys de totes les matèries i les seves correccions.

Canals Youtube

Vídeos didàctics de diverses matèries (física, química, filosofia i electrotècnia) en català. Nivell: principalment Batxillerat.

Vídeos educatius de Matemàtiques, Química i Física en castellà. Nivell: ESO i Batxillerat.

Vídeos educatius de filosofia en castellà. Nivell: ESO i Batxillerat.

Vídeos de filosofia en castellà. Nivell: Batxillerat i Universitat.

Privacy Policy Settings