Qui sóc?

Em dic Lluna Pineda i sóc l’autora d’aquesta web. L’any 2013 vaig iniciar aquest projecte amb l’esperança de trobar feina de professora de filosofia i ara el projecte és convertir aquesta web, els vídeos i les classes particulars en la meva feina regular. M’ajudes?

Com em pots ajudar

Col·labora econòmicament fent donacions. Filoselectivitat rep molt poques donacions i sou molts els estudiants que consulteu diàriament la web.  Encara que no t’ho sembli qualsevol quantitat, per petita que sigui, m’ajudarà.  Saps que si tots els visitants donéssiu 1 euro la web seria totalment autosostenible i podria dedicar-me exclusivament a preparar més materials per a tu?

Comparteix els vídeos, els materials, els diferents recursos penjats a la web i explica que faig classes particulars. A cada pàgina pots fer-ho a través dels botons de compartició de diferents xarxes socials.

Share on Facebook   Instagram Follow Button: Add the Instagram Button to Your Website   Tweet about this on Twitter   Pin on Pinterest  Share on LinkedIn

Subscriu-te al meu canal de YouTube i quan vegis un dels meus vídeos, prem el botó m’agrada.

Resultat d'imatges de youtube botonResultat d'imatges de youtube like button

Difon la resta de vídeos. També he fet vídeos d’Aristòtil, Hume, Kant i Marx i aviat en vindran més. Els altres filòsofs també són importants, potser no imprescindibles per l’estudi de Segon de Batxillerat però sí que són molt útils per altres matèries: filosofia i ciutadania, ètica i també per a la vida!.

Proposa’m més materials, altres vídeos, suggereix-me! En què més creus que et puc ajudar? Els propers materials que pengi portaran la teva firma també. Pots fer-ho enviant-me un correu a pinedalluna@gmail.com.

Segueix-me a la resta de xarxes socials. Les novetats les trobaràs anunciades allà!

Experiència professional

Actualment visc a Edimburg, dissenyo materials per filoselectivitat, vídeos de filosofia a Youtube i faig classes particulars de filosofia per videoconferència.

Cursos escolars 2014-2015 i 2015-2016:  Professora de Filosofia i de Geografia a l’Escola Granés de Barcelona.

De principis de 2008 fins al 2015: Diverses substitucions al Departament d’Educació com a professora de Geografia i Història, de Filosofia, de Llengua Catalana a secundària i a CFA; de mestra d’Anglès i tutora a primària Fer de professora substituta tot sovint és dur i cansat però és un tipus de feina que m’ha aportat una experiència i una perspectiva que no hauria aconseguit fent classes a un únic grup d’alumnes com a professora titular.

Cursos escolars 2009-2010 i 2014-2015: Professora col·laboradora de Ciències socials i de Psicologia a l’Institut Obert de Catalunya. Particularment prefereixo les classes presencials però ensenyar a través de les aules virtuals va suposar tot un repte, una experiència enriquidora que em va posar en contacte amb el món de les noves tecnologies aplicades a l’ensenyament.

Juliol del 2009 i agost del 2010: Professora de filosofia. Substitució al Grup formatiu Blancafort.

Novembre de 2006 – Gener de 2008: Professora de Filosofia i Comentari de Text a l’Acadèmia Guiu. La meva primera feina com a professora. Aquí vaig veure una aplicació, en el món educatiu, dels continguts estudiats durant la carrera, vaig començar a tenir contacte amb els alumnes i amb les seves necessitats, vaig aprendre a ensenyar i vaig comprovar que podia fer que els estudiants entenguessin i que, fins i tot, gaudissin de la filosofia. Tot això va fer que adquirís consciència que havia de dirigir tots els meus esforços per aconseguir dedicar-me de ple a l’ensenyament i, més concretament, a l’ensenyament de filosofia.

Podeu consultar el meu CV complet a linkedIn

Vols saber més coses sobre mi? Aquí tens dos vídeos on em podràs conèixer una mica millor:

Privacy Policy Settings