Classes particulars

 

A més dels continguts gratuïts de la web, aquest curs també t’ofereixo la possibilitat de rebre classes particulars per videoconferència (a través d’Skype o Hangouts).

Com són les classes?

Com tu les necessitis, dins dun horari flexible i sense sortir de casa. L’avantatge de les classes particulars és que els professors tenim l’oportunitat d’adaptar-nos a les teves necessitats i ajudar-te per millorar l’aspecte que tu creguis oportú.

La meva proposta és fer-te un seguiment personalitzat, a partir de materials propis (no només els de la web) i ajudar-te entendre millor tot allò de la filosofia que et costi més.

A qui van dirigides?

A qualsevol alumne amb interès per millorar la nota, que li costi entendre els textos, que necessiti millorar les redaccions, que busqui entendre bé la teoria de tots o algun autor en concret, que vulgui ampliar temari etc.

Si et trobes en alguna d’aquestes situacions o tens altres tipus de dificultats, necessitats o interessos respecte l’assignatura d’Història de la filosofia, contacta amb mi, et puc ajudar.

Com funcionen?

Escriu-me un correu a pinedalluna@gmail.com amb l’assumpte “Classes particulars” i explica’m una mica en què vols millorar.

Jo et contactaré i farem una primera entrevista per skype/hangouts on ens coneixerem i parlarem dels teus objectius i de com aconseguir-los. Aquesta sessió és gratuïta.

A partir d’aquí podràs contractar tantes clases particulars com vulguis.

El pagament es fa a la web, amb el botó de sota “compro clase” (a través de paypal).

El preu per classe són 12 euros.

Per saber més coses sobre la meva trajectòria professional pots consultar l’enllaç Qui sóc.
Comparteix:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn