Classes particulars

 

A més dels continguts gratuïts de la web, aquest curs també t’ofereixo la possibilitat de rebre classes particulars per videoconferència (a través d’Skype o Hangouts).

Com són les classes?

Com tu les necessitis, dins d’un horari flexible i sense sortir de casa. L’avantatge de les classes particulars és que els professors tenim l’oportunitat d’adaptar-nos a les teves necessitats i ajudar-te per millorar l’aspecte que tu creguis oportú.

La meva proposta és fer-te un seguiment personalitzat, a partir de materials propis (no només els de la web) i ajudar-te entendre millor tot allò de la filosofia que et costi més.

A qui van dirigides?

A qualsevol alumne amb interès per millorar la nota, que li costi entendre els textos, que necessiti millorar les redaccions, que busqui entendre bé la teoria de tots o algun autor en concret, que vulgui ampliar temari etc.

Si et trobes en alguna d’aquestes situacions o tens altres tipus de dificultats, necessitats o interessos respecte l’assignatura d’Història de la filosofia, contacta amb mi, et puc ajudar.

Com funcionen?

Escriu-me un correu a pinedalluna@gmail.com amb l’assumpte “Classes particulars” i explica’m una mica en què vols millorar.

Jo et contactaré i farem una primera entrevista per skype/hangouts on ens coneixerem i parlarem dels teus objectius i de com aconseguir-los. Aquesta sessió és gratuïta.

A partir d’aquí podràs contractar tantes clases particulars com vulguis.

El pagament es fa a la web, amb el botó de sota “compro clase” (a través de paypal).

El preu per hora de classe és de 16 euros.

Per saber més coses sobre la meva trajectòria professional pots consultar l’enllaç Qui sóc.

Testimonis d’alumnes

“Al cursar segon de batxillerat tenia una professora que no explicava gaire bé i no ens ensenyava com fer correctament un examen de selectivitat de filosofia. La Lluna va poder resoldre tots els meus dubtes, ella et donarà tot les pautes necessàries i explica la matèria molt bé. Gràcies a la Lluna m’ha acabat agradant molt més la filosofia i he pogut treure una bona nota a la selectivitat! Us recomano, si teniu dubtes, fer unes classes amb la Lluna ja que val molt la pena.”

Mayte

Alumna classes particulars

“La clases de Lluna son fantásticas. Con ella como profesora entiendes la filosofía muy fácilmente, y si no ella enseguida te ayuda. Explica muy bien la teoría y hace que la asignatura sea más fácil y amena.

También ayuda mucho a la hora de hacer comentarios de texto o con las correcciones de preguntas teóricas.”

Pepa

Alumna Granés Batxillerat

“Jo vaig tenir a la Lluna Pineda l’any passat a l’escola Granés com a profesora de filosofía, i va ser impressionant. De tot el que explicava, em quedaba molt clar. Abans de començar el batxillerat, tots els meus amics que ja havien fet o estaven fent filosofía, em van dir que era molt complicada la matèria.
Jo quan vaig començar el curs tenint a la Lluna, no vaig trobar tant difícil l’assignatura. Inclús m’agradava. Jo disfrutava fent clases de filosofía amb ella, i em va encantar tenir-la com a professora. Si voleu fer classes particulars amb ella, us ho recomano molt, perquè els dubtes us els solucionarà, i després ho entendreu tot molt millor. Va ser molt bona professora, i m’hauria encantat tenir-la aquest any també. Vaig tenir sort de que pogués ser la meva professora.”

Paula

Alumna Granés Batxillerat

Privacy Policy Settings