Altres webs d’interès

 

Filoxarxa: una web creada per Jordi Cortés Morató que es defineix com un diccionari enciclopèdic de filosofia on hi trobareu exposades les teories de molts autors, definicions de conceptes i alguns textos.

Filosofia i pensament: és la pàgina personal del professor de filosofia Ramon Alcoberro. Està organitzada a través d’un gran índex d’enllaços interns a partir del qual podeu accedir a les teories de molts dels filòsofs de la Història i a dossiers temàtics que resumeixen el pensament d’una època o d’un moviment filosòfic determinat.

Webdianoia: pàgina orientada a estudiants de Filosofia de batxillerat. Conté una pluralitat de continguts: resums del pensament de molts filòsofs, glossaris filosòfics, exercicis varis i orientacions per a l’estudi de la Filosofia. En castellà i gallec.

Filosofia a través dels textos: un espai creat pel professor de filosofia Manel Codina on hi trobareu els textos dels autors que entren a selectivitat i l’exposició de les seves teories a partir de petits resums, comentaris i vídeos il·lustratius.

Selectes: un web creat per dos estudiants universitaris destinat als alumnes que s’examinin de les proves de les PAU. Entre d’altres recursos, es presenten els exàmens de totes les matèries d’anteriors convocatòries; informació sobre la matriculació, l’examen, les notes de tall i les qüestions logístiques de les proves; un simulador de notes de tall; un espai per compartir apunts entre els estudiants etc. També disponible com a aplicació per mòbils.

Selecat: lloc web dirigit a tots els estudiants de segon de batxillerat que s’examinin de Selectivitat. Bàsicament és una web d’enllaços a la pàgina de la generalitat de Catalunya: hi podeu trobar els exàmens de les PAU dels últims anys de totes les matèries i les seves correccions, les pautes de correcció, a l’estructura de les matèries etc.

CREAIF: Centre de Recursos per a l’Ensenyament, Aprenentatge i Innovació de la Filosofia, projecte del Grup de Didàctica de la Filosofia de la Societat Catalana de Filosofia. És un espai més aviat orientat cap al professorat.
Comparteix:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn